Dagens Boktips

FALLEN ÄNGEL & FÖLORAD ÄNGEL
En serie på hittils 2 böcker kommer minst en till.
Författaren är:
Becca Fitzpatrick
Serien handlar om en tjej som heter Nora och det dyker upp en ny kille i klassen som heter Patch. Ingen vet någonting om honom förutom att han han är farligt snygg. Nora är pluggisen i klassen och inte den populära så att säga. Hon får till sin förfära äran att få sitta bredvid honom i biologin. Hon blir mot sig själv förälskad i honom, men hon känner att han är farlig och att han döljer någonting väldigt stort för henne...
:

Fallen ängel handlar om Nora som går i gymnasiet och som plötsligt placeras bredvid den där nya killen Patch istället för bredvid sin bästis. Hon kan inte tänka sig sämre scenario. Patch verkar så nedlåtande och elak och nog är han ganska vass mot henne. Samtidigt flirtar han med henne på något konstigt motsägelsefullt sätt. Som om det inte var nog med det här måste Nora göra ett grupparbete med honom.

Aversionen mot Patch förbyts snart i attraktion. Hon kan snart inte tänka på annat än vem han egentligen är, var han är, varför han är som han är, och hur det kommer sig att han vet så skumma saker om henne. Att han har hört ihop med henne och hennes släkt i generationer, är knappast något som hon kunnat tänka sig ens i sina vildaste fantasier.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0