Boktips!


Världens Bästa Seie/Bok någonsin. Helt Ärligt. Slår alla böcker jag tagit upp tidigare. Den här boken är ett Måste. Dom andra är bara förslag.

Det är fyra böcker i serien som är skriven av geniet Stephanie Meyer.
Hon kom på hela serien genom en dröm hon hade.
Hon stode på en äng. Det var en vacker dag. Solen sken och blommarna på ängen hade alla möjliga färger.
Hon såg någonting så vackert så det inte kunde vara mänskligt & en människa bredvid denna vackra skapelse. Dom stod på en äng tillsammans och när Stephane vaknade skrev hon genast ner vad hon hade sett och skrev det som en novell eller bok. Hon blev nyfiken av vad som skulle hände med detta extremt vackra par och om dom skule få vara tillsammans för evigt, eller...?

Hela berättelsen om dom är het fantastik. Jag är helt förälskad i den här serien.

Om ni vill veta mer om serien köp Twilight:


Då får ni veta ALLT.
Om ni har några frågor om någonting kopplat till Twilight FRÅGA!




Här kommer en lite av vad bokrn handlar om:

Handlingen kretsar kring huvudpersonen Bella Swan (spelad av Kristen Stewart). Hon bor i PhoenixArizona, med sin mamma och hennes nya man Phil. Men Phil behöver resa mycket i sitt jobb som basebollspelare, så Bella bestämmer sig för att bo med sin pappa Charlie för att göra sin mamma lycklig. Charlie bor i den regniga småstaden Forks i delstaten Washington. Hon kommer dit i början av vårterminen på sitt andra år, men får ganska snabbt vänner. På lunchen en dag får hon syn på syskonen Cullen, och blir genast intresserad av den mystiske Edward Cullen (spelad av Robert Pattinson). Edward undviker henne till en början, men inser snabbt att han inte kan vara utan henne. Bella börjar få misstankar om Edwards talanger, till exempel att han är väldigt stark, snabb, likblek, kallhudad och att hans ögon byter färg. Till slut kommer hon fram till att han är en vampyr, men det hindrar henne inte från att bli kär i honom. En komplicerad förälskelse får sin början och gör livet svårt för det omaka paret. När det dessutom dyker upp ondsinta vampyrer (James, Victoria och Laurant) i staden får Bella och Edward kämpa för att kunna vara tillsammans. Men de slutar inte älska varandra.



Stephenie Meyer





POK MIMMI <3



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0