Säsong 3!

Ja, som jag sa förra inlägget eller förr förra ;) så har vi ju inte bloggat på länge!

Säsong 3 kommer att börja i engelsk start i sent september... vi återkommer med datum när det kommer ut...

så här skrev en sida om säsong 3:

The Vampire Diaries säsong 2 slutade på en cliffhanger, med Stefan avvärja med Klaus, Damon och Elena är kvar för att hantera sina egna känslor, och Vicky och Anna återkommer till Jeremy.

Säsong 3 ser ut som det kommer att bli ett mycket spännande.

Det ser ut som nästa säsong kommer att vara den "säsongen av originalen" med Klaus spelar en mycket stor del, och även Elia kommer att återvända. Stefan kommer att kämpa för att släppa taget om sin mänsklighet när han blir mer som vampyren han lämnade efter sig, medan Damon kämpar för att omfamna sin mänsklighet som hans känslor för Elena bli ännu starkare.

Det verkar också som Tyler och Caroline kommer att få ihop i säsong 3, inte säker på vad som kommer att hända med Matt dock.

Alarik, Jeremy och Elena kommer att bli den nya familjen nu när Jenna är ute ur bilden, och förhoppningsvis kommer han att kunna hjälpa Jeremy hantera sin nya förmåga att se sin vampyr EXS.

När det gäller Bonnie och Jeremy, bra, kommer Bonnie måste ta konsekvenserna av sina handlingar när hon ringde häxorna för att få hjälp med sin magi, och det kommer också att vara romantisk konsekvenser som hon försöker handskas med Vicky och Anna att vara tillbaka i Jeremy liv.

En av de största saker att hända, är att vi sannolikt kommer att få möta Petrova flickan, den som ursprungligen förseglade Klaus "öde 1000 år sedan

Pok Moa :love:

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0