Avsnitt 12 sammanfattning

Avsnittet innan så var det full måne och Rose blev biten av Julse ( Masons varulvs kompis ).

Avsnitt 12: Stefan och Damon dricker järnört så att ingen av de " första vampyrerna " kan kontrollera dem med ögon grejen.

Stefan försöker få tag på Isobel för att få hjälp och fakta om Klaus. Men istället får han med sig John ( Elenas riktiga pappa )

Rose sår blev värre och värre.
Varken Damon eller Stefan är hemma så Elena får ta hand om Rose. Hon blir förvirrad och tror att Elena är Katherine och vill döda henne för att hon förstörde Rose liv!
Elena flyr till Stefans rum drar upp gardinerna, ställer ett bord framför dörren och tar en trä pole. Där stannar hon och när hon smög sig ut där ifrån så var det mörkt och Rose var borta!
Som vanligt var det något slags event på skolan. Carolines mamma ( polis tjejen ) ringde Damon och sa att de hade hittade en kropp som var dödad av en vampyr. Han och Elena åkte dit och de hittade Rose när hon dränkte livet ur två andra. Damon höll fast och lungnde henne och hon fick skuldkänslor. Hon gillar inte att ta människo liv sade hon...

De tog henne hem och hennes smärta blev större.
Som ni vet kan vampyrer kontrollera andra vampyrers drömmar och det gjorde Damon med Rose.
Han fick henne drömma att de var på en eng med hästar hon kunde gå i solen och där satt de och njöt. Medan Rose sov körde Damon en träpole i henne hjärta och fällde en tår :( Det var för det bästa Rose led och det skulle bara bli värre.
Damon brydde sig om Rose, han hade retat upp Julse ( varulven ) och det var efter honom hon kom. Han hade skuldkänslor.........

Damon hade lagt sig på vägen och det kom en tjej i en bil. Hon klev ur och tittade till honom. Han var full så Jessica som hon hette gick tillbaka till bilen i raska steg men Damon hann före och gjorde ögon grejen så att hon inte rörde sig. Han sade att han hade en hemlighet, något han aldrig sagt ut. Han sa att han saknade att vara människa. Han sa att han saknade det mest i hela världen.
Damon lät henne gå men törsten var för stor och han drog tänderna genom hennes skinn och avslutade henne.
Poor Damon





Så klar fanns det med Caroline drama!!
Hon berättade för Tyler att ett varulvs bett dödar en vampyr.
Men mest av allt är problemet att han är kär i Caroline och kysser henne!! Men hon är ju med Matt och hon älskar Matt inte Tyler.




AAAAAAA galet avsnitt
( som vanligt )


Kommentarer
Postat av: Anonym

Som ni vet kan man se avsnittet på cool3net.com

Rekomenderar hemsidan starkt

2011-03-20 @ 20:50:54
Postat av: Anonym

Som ni vet kan man se avsnittet på cool3net.com

Rekomenderar hemsidan starkt

2011-03-20 @ 20:51:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0